An Exclusive Lounge and Bar with City and Mountain View

Welcome to SKYDOME Batu. Combining of unique panoramic hotspot commanding breath-taking view over the serenity of Batu’s nature

Explore our diverse offer

SKYDOME Lounge & Bar serves authentic Steamboat Cuisine, A’La Carte Chinese Food, Alcohol & Non-alcohol Beverages.
From best lunches, afternoon teas, aperitifs and fine dining in a chilled also feeling relaxation.
This is magical new place attracts those who want to enjoy the of the art innovative food and beverage to create your own special memories

Learn more about SKYDOME

Step into the private tunnel at ground’s level direct access to a perfect place for get away from the noisy of the city.

Combine this hospitality with a world-class 180^ panoramic view.
Enjoying the night away with Violin & Saxophone instrument every weekend, nothing compares to having an exquisite drinks.
The best experience to remember.

Explore our SteamBoat

What everyday were made for…

Everyday, gather family and friends and join us for an epic feast of finest Steamboat

Dine on SKYDOME with stunning view of mountain, or book our lounge. Limited seating available

Explore our cuisine

Chinese cuisine is one of most ancient and diverse in the world. Its influence has spread across mountains and jungles, rivers and cities, to impress upon the rest of the globe

With dishes inspired by ancient recipes, an unique wine philosophy, innovative cocktail creations, artistic patisserie, and iconic design, There are many stories that exist behind the scene only at SKYDOME

Experience Chinese Cuisine

Make your reservation today

What our customers say about us

Milan Marzuki
Milan Marzuki
2021-10-22
Excellent place Very nice place.. viewnya keren, pilihan menunya banyak dan harganya relatif murah untuk makanan yg enak ky gini. Wajib mesti coba kesini nih kalau ke Batu Malang.. selain ituu.. banyak spot instagramable dong disini. Thank u yaa mas manager @rolandpratama for having is here
IntanPinpin
IntanPinpin
2021-10-18
Sunday lunch Food was good despite very limited choices. However. Service was slow..had to ask many times for the food to be served. And interestingly..the food came out as soon as we complaint...happened about 3-4times...what a coincidence??? Also too pricy for local standards. Ps. I didnt understand why they were reluctant to give us the indoor table eventhough it was empty..until my husband requested for indoor table...
joscelind s
joscelind s
2021-10-18
Very Good The foods and ambience at this restaurant are very good.. very recommended for family time 🥂 will visit again another time 🙌🏻
Aviva Riadlul J
Aviva Riadlul J
2021-10-14
Dinner Makanannya enak bngt! Worth it dngn harga nya, kemaren pesen beberapa menu semuanya enak! Ga ada yg mengecewakan, pelayanannya juga bagus bngt, karyawannya tanggap dan sigap dalam melayani curtomer. Desain tempatnya jg bagus, worth it deh pokoknya!
alniaeurika
alniaeurika
2021-10-12
Excellent Review Very recommended! Very good service! Very good and beautiful place to visit. I will be back and recommend this place to others
Maguna
Maguna
2021-10-10
Dinner First of all i wanna say thank u for all the crew yg udah bantuin surprise my boyfwie❤️ having a dinner di skydome gapernah ngecewain sih, gokil bgt dibantu ngerayain satu sky dome hihi. Makanannya juga super duper yummyyyy, especially the tenderloinn huhuuu🤍
lina r
lina r
2021-10-04
Lina I really love this place, my son , my husband so love with this place . I want back next time hehe .
Zo Zia
Zo Zia
2021-09-12
Communication of Reservation and Product Knowledge Need Improvement Tanggal 11 September 2021, saya reservasi untuk tanggal 12 September 2021 pk. 12 Siang, tapi karena ada kerjaan saya lupa untuk mengisi form reservasi. Tanggal 12 september 2021 Pagi sekitar pukul 7, saya telp kembali untuk reservasi masih bisa atau tidak dan diterima oleh Operator Mbak Moza, Mbak Moza hanya menyampaikan ke bagian SkyDome nantinya setelah buka. Lalu saya juga kembali WA untuk melakukan reservasi, tp pk 09.21 di balas hanya available pk 17.00/20.00 Ya sudah akhirnya saya tidak membalas lg WA tersebut. Nah sekitar pk 12 Siang, saya di telp oleh pihak SkyDome ternyata available, tapi dengan kondisi Perut sudah kenyang karena sudah makan di Lain Tempat. Karena penasaran dengan SkyDome ya sudah saya kesana untuk makan lagi. Saran saya ya, pihak management SkyDome tolong lebih terkoordinasi dalam melakukan reservasi customer. Untuk Makanan tidak tertulis pedas, akhirnya anak saya makan kepedasan dan muka merah semua. Lalu dikasih cake gratis oleh SkyDome. Harga makanan rata rata 75rb ++
Dini A
Dini A
2021-08-22
Review Seneng bgt kalo kesini tapi sayang makanan favorit ku uda gak ada Dimsum nya di adain lagi dong ini favorit bgt,hazelnut latte ter enak ada disini
Gustina.PD
Gustina.PD
2021-08-08
Dinner with Family Tempatnya bagus dengan interior dan view yang indah, makanan enak dengan harga yang tidak terlalu mahal untuk restaurant di hotel bintang 5, prokesnya juga di jaga, sebelum duduk tempatnya di sterilkan terlebih dahulu, pelayanan juga bagus, ramah. Overall recommended.

An Exclusive Lounge and Bar with City and Mountain View

Contact Us

  • Jl Cherry No 10 , Kompleks Panderman Hill, Batu
  • +62 341 3302000
  • skydome@gthollandresortbatu.com

Open Hours

  • Everyday 11am - 10pm

Copyright 2022 © SKYDOME